Skip to content

Sales Stage (Belgisch)

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamInternships

Functieomschrijving

Heb jij een commerciĆ«le drive met een groen hart en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Ontwikkel je sales talent bij Brenger binnen een šŸš€ startup omgeving waar jij een positieve impact maakt door de inefficiĆ«nte manier van transport voor grote spullen te verduurzamen. Lees snel verder šŸ‘‡


Bij Brenger zoeken wij een enthousiast commercieel talent die ons Sales team komt versterken en daarmee een belangrijke bijdrage levert aan onze duurzame missie; elk busje op de weg met lege ruimte zoveel mogelijk vullen, waardoor het voordelig is voor de koerier als de klant en de algehele CO2-uitstoot uiteindelijk daalt. Als Sales & Business development stagiair(e) benader je potentiĆ«le klanten, help je nieuwe markten te identificeren, nieuwe concepten te onderzoeken en verzamel je feedback van klanten om de service van Brenger nĆ³g beter te maken. Dit doe je samen met het ambitieuze sales team die er alles aan doet om de zakelijke markt te veroveren in Nederland en BelgiĆ«. Voor deze stage zijn we op zoek naar iemand die uit Belgie komt, in je stage ga jij namelijk vooral aan de slag met de Vlaamse markt.Ā Jouw ideeĆ«n worden gewaardeerd, lef tonen en creatief zijn staat centraal.


Dit kan je van ons verwachten:

 • Een stageperiode van 4 tot 6 maanden met een stagevergoeding van ā‚¬450,- per maand.
 • Veel flexibiliteit, vrijheid en gezelligheid.
 • Ervaring opdoen binnen een ambitieuze startup in een jong en internationaal team.
 • Stagelopen in hartje Amsterdam.
 • Een gezamenlijke lunch en wekelijkse vrijdagmiddagborrels.
 • Indien nodig stellen we (in overleg) een stageopdracht op die goed aansluit bij jouw opleiding.

Vereisten

Jijā€¦

 • Bent een HBO/WO derde- of vierdejaars student.
 • Komt uit BelgiĆ« of hebt hier een lange tijd gewoond.
 • Zoekt een stage vanaf september 2022 (eerder of later in overleg).
 • Bent beschikbaar van 4 tot 6 maanden voor 4 -5 dagen per week.
 • Vindt het leuk om veel in contact te zijn met klanten.
 • Bent resultaatgericht, communicatief vaardig, leergierig en een doener.


Zie jij jezelf al impact maken door jouw commerciĆ«le ondernemende talent?Ā 

Wil je graag leren door te doen en heb je zin om je eigen ideeƫn in te brengen? Top! Laat ons door het beantwoorden van drie korte vragen weten waarom jij stage bij ons wil komen lopen. Heb je nog vragen over de stage? Neem dan vooral contact met Dennis via Linkedin!


We kijken uit naar je motivatie!Ā āš”

Over BrengerĀ 

Brenger werd in oktober 2016 opgericht door de 2 oprichters Wisse Koedam en Derk van der Have. Sinds de zomer van 2017 is het team gegroeid van 2 naar 57 collega's. Ons platform koppelt het transport verzoek van een klant aan onbenutte ruimte in een bus van een professionele koerier die toch al die kant op gaat. Zo veranderen we samen de ongelooflijk inefficiƫnte manier van grote spullen vervoeren. Verlagen we ook nog eens de totale CO2-uitstoot van Nederland en verdient een koerier extra geld op een rit die hij toch al ging maken. Win-win-win!


Wil je zien wat wij doen? Kijk dan hier.Ā 

of