Solving the inefficient way of transporting bulky goods together!

Join our team

Word onderdeel van een snel groeiende startup waar jij samen met een hecht team impact maakt op de ongelooflijke inefficiënte manier van transport voor grote spullen. Brenger doet er sinds 2016 alles aan om elk busje op de weg met lege ruimte zoveel mogelijk te vullen! Dit is voordelig voor de koerier, het milieu en de klant. Win-win-win! Samen willen we de totale CO2-uitstoot van Nederland met 0,024% verlagen door de lege ruimte in de één miljoen rondrijdende busjes beter te benutten! Ons doel is om 2,5 miljoen transporten te regelen in 2024! Doe je mee?

ONZE BENEFITS

Bij Brenger werken we elke dag hard om Brenger verder te laten groeien en vieren we onze behaalde successen, klein en groot. Naast een passend salaris, bijdrage aan je pensioen en voldoende vakantiedagen krijg je bij ons de kans om snel te leren en door te groeien in een dynamische werkomgeving. 

In normale (geen corona) omstandigheden, lunchen we dagelijks samen en sluiten we de week graag af met Pitch & Pils. Elk jaar vieren we de verjaardag van Brenger met collega’s en vrienden met een groot feest. Daarnaast organiseren we BBQ’s in de zomer, trappen we graag een balletje in het park of doen we een gezamenlijke bootcamp. In deze tijden blijven we met elkaar in contact door allerlei online evenementen! 

ZIEN WAT WIJ DOEN?

CHECK HET FILMPJE!

DIT WORDEN JE NIEUWE COLLEGA’S

Wisse
Co-founder & CFO/COO
Derk
Co-founder & CEO
Sara
Account Manager
Hugo Jan
CTO
Támas
Back-end Developer
Paul
Front-end Developer
Meike
Product Manager & Marketing
Antonio
Back-end Developer
Martijn
Back-end Developer
Mathijs
Data Scientist
Margarita
Brand Manager
Daan
Head of Operations
Maarten
Operations Support
Sophie
Operations Support
Bas
Business Operations Manager
Hannah
Operations Support
Boudewijn
Operations Support
Emma
Operations Support

Ons kantoor

HQ

Vossiusstraat 3
1071 AB Amsterdam

👉Met ons platform doen wij er alles aan om het transport van meubels en andere grote spullen voor iedereen zo makkelijk en voordelig mogelijk te maken 🚍👈

Onze website