Solving the inefficient way of transporting bulky goods together!

Kom werken bij Brenger!

Word onderdeel van een snel groeiende startup waar jij samen met een hecht team impact maakt op de ongelooflijke inefficiënte manier van transport voor grote spullen. Brenger doet er sinds 2016 alles aan om elk busje op de weg met lege ruimte zoveel mogelijk te vullen! Dit is voordelig voor de koerier, het milieu en de klant. Win-win-win! Samen willen we de totale CO2-uitstoot van Nederland met 0,024% verlagen door de lege ruimte in de één miljoen rondrijdende busjes beter te benutten! Ons doel is om 2,5 miljoen transporten te regelen in 2024! Doe je mee?

VACATURES 🚀

Kom jij ons team versterken?

Heb je een vraag over onze openstaande vacatures?

Neem contact op met onze collega Aniek via careers@brenger.nl (telefoontjes en e-mails van externe recruiters worden niet op prijs gesteld - We’ve got our recruitment covered!)

WERKEN BIJ BRENGER

Werken bij Brenger betekent; werken in een jong, ambitieus, high performance team in hartje Amsterdam. De kracht van Brenger is de diversiteit van mensen, waar we allemaal één ding gemeen hebben; win-win-win! Dit doen we door positief, transparant en gedurfd te zijn naar al onze stakeholders en onszelf. Iedereen draagt bij aan onze missie waarbij het geluk en de persoonlijke verbetering van onze medewerkers, koeriers en klanten voorop staat. Brenger biedt jou de mogelijkheid om te leren, te groeien en te werken aan uitdagende projecten.

ONZE BENEFITS

Bij Brenger werken we elke dag hard om Brenger verder te laten groeien en vieren we onze behaalde successen, klein en groot. Naast een passend salaris, bijdrage aan je pensioen en voldoende vakantiedagen krijg je bij ons de kans om snel te leren en door te groeien in een dynamische werkomgeving. 

In normale (geen corona) omstandigheden, lunchen we dagelijks samen en sluiten we de week graag af met Pitch & Pils. Elk jaar vieren we de verjaardag van Brenger met collega’s en vrienden met een groot feest. Daarnaast organiseren we BBQ’s in de zomer, trappen we graag een balletje in het park of doen we een gezamenlijke bootcamp. In deze tijden blijven we met elkaar in contact door allerlei online evenementen! 

ZIEN WAT WIJ DOEN?

CHECK HET FILMPJE!

DIT WORDEN JE NIEUWE COLLEGA’S

Wisse
Co-founder & CFO/COO
Derk
Co-founder & CEO
Marco
Head of Business Development
Vicky
Key Account Manager
Tom
New Business Manager
Sara
Account Manager
Aniek
HR Manager
Hugo Jan
CTO
Támas
Back-end Developer
Paul
Front-end Developer
Meike
Product Manager & Marketing
Antonio
Back-end Developer
Max
Front-end Developer
Fransje
Product Designer
Martijn
Back-end Developer
Mathijs
Data Scientist
Margarita
Content Marketeer
Daan
Head of Operations
Philip
Courier & Business Operations
Maarten
Operations Support
Sophie
Operations Support
Bas
Business Operations Support
Mikki
Operations Support
Hannah
Operations Support
Laura
Operations Support
Boudewijn
Operations Support
Emma
Operations Support
George
Operations Support

Ons kantoor

HQ

Vossiusstraat 3
1071 AB Amsterdam

👉Met ons platform doen wij er alles aan om het transport van meubels en andere grote spullen voor iedereen zo makkelijk en voordelig mogelijk te maken 🚍👈

Onze website